Top

Min filosofi

Anette Clair

Anette Clair

Jag hjälper Dig finna ny styrka, balans och livsenergi genom inspirerande föredrag, meditation och helande beröring.

Min filosofi och tro är att alla mår bra av att finna sin livsväg och därigenom känna ro och harmoni i kropp och själ. Då är Du i balans och hanterar livets väg på ett tryggt, rationellt och lugnt sätt.

Jag utför även medial avläsning och husavläsningar.

Självklart med diskretion och tystnadsplikt!

Varmt välkommen till ditt nya starkare jag!

Anette Clair –

I vår familj har vi i generationer tillbaka arbetat med att hela och läka människor, både på insidan och utsidan. Vi har fått unika gåvor och ett behov att hjälpa och vägleda människor genom livet. Det är sannerligen en gåva, men också en välsignelse!

Min mormors mormor var t.ex. en erkänd medicinal kvinna, en healer och vad man kallade en klok kvinna. Arvet efter henne, och de som var innan henne, finns starkt i vår familj. Min mormor Elsa satt varje nyårsafton framför en spegel med tända ljus på var sida. När hon koncentrerade sig kunde hon i den ljustunnel som bildades, se vad som skulle komma att ske för hennes familj det kommande året. Min mor Gerd t.ex. har bland annat en otrolig helande förmåga, men också mediala gåvor där hon både ser och pratar med avlidna personer.

Ända sedan barnsben har jag vetat saker, och jag var inte gammal när jag fick lägga kort för att svara på frågor. Jag visst inte egentligen vad jag gjorde, men det fungerade, och det blev rätt. Intuitionen har alltid varit stor och har utvecklats genom åren. En efter en har mina gåvor framträtt och utvecklats. Jag vill se dem som gåvor, för det är en gåva att få hjälpa andra människor!

Idag har jag en fantastisk kontakt med min guide som funnits med mig sedan barndomen. Genom honom kanaliserar jag bland annat mina meditationer.

Genom automatskrift får jag fantastisk budskap till de personer som kommer på medial vägledning till mig. Det är förvånade så kärleksfulla och poetiska andarna kan vara när de vill!

Ibland finns det ett älskat husdjur som träder fram vid husavläsningar, och vill ge råd och tips. Ofta vill de först och främst berätta att de har det bra, att matte och husse inte ska oroa sig för dem. Till och med dina växter kan emellanåt ha ett och annat de vill förmedla!

Det är en fantastisk värld som jag fått ta del av!

En otrolig kunskap, men också en trygghet. Jag vet att vi inte är ensamma och jag vet att livet inte bara är här och nu, utan vi fortsätter vår uppgift när vi lämnar det här livet. Det finns ett mål och det finns en mening med vår existens.

Min största gåva är just den, att vägleda människor till att finna sitt livs väg. Att inspirera och ge nytt hopp och mod!