Top

Internetkurs – Rening av bostad

Rening av bostad från negativa energier

Har du flyttat? Sover du dåligt eller känner inte riktigt igen dig själv? Kanske bråkar ni mycket där hemma. Kanske drar du dig från att gå hem, och hittar på undanflykter. Då kan det vara dags för en rensning av negativa energier i ditt hem.

I varje bostad och på varje plats, finns det kvarlämnad energi. Alla händelser, alla tankar och känslor stannar kvar och kan sätta sig i väggar, golv, möbler och saker. Genom åren bygger man på lager och lager. Till slut behöver man rensa. Vissa personer är extra känsliga för denna kvarlämnade energi. Det kan i vissa fall gå så långt att man blir sjuk eller känner sig deprimerad. Men var inte orolig, det finns hjälp att få!

Med den här internetkursen ger vi dig enkla men kraftfulla verktyg för att du själv ska kunna genomföra en rening av din bostad. Inga förkunskaper behövs. Vi ger dig den information och de verktyg du behöver för att få till stånd en utrensning i ditt hem. Förutom kursmaterialet skickar vi även med de hjälpmedel du behöver. Det enda du själv behöver skaffa är Havssalt. Vanligt salt kan också fungera. Övriga hjälpmedel skickar vi med.

När du fullföljt din kurs och gjort en rening i ditt hem, kommer du genast märka en markant förändring till det bättre. Vissa saker förändras direkt, andra tar lite längre tid på sig. Men säkert är att bättre blir det.

Har du frågor när du fått ditt kursmaterial, är du självklart välkommen att kontakta oss.

Du köper den här kursen genom att gå in i vår webbshop. Under internetkurser hittar du den här kursen. Lägg den i din kundkorg och fullfölj sedan köpet. Vi skickar hem ditt kursmaterial till dig inom en vecka.