Top

Köpvillkor

Varorna skickas normalt inom någon dag efter mottagen beställning samt erhållen betalning.

Frakt debiteras med 59 kr för leverans inom Sverige.

Leveransvillkor
Vi accepterar endast köpare över 18 år. Varorna skickas normalt med DHL till närmaste servicepoint och avisering sker via sms eller e-post. Paketet måste hämtas ut inom 2 veckor efter att det har kommit fram. I det fall paket ej uthämtas, debiteras köparen med de omkostnader företaget drabbas av, så som frakt, returfrakt och administrativa kostnader. Dessa kostnader uppgår för närvarande till 195 kr.

Reklamation
Köparen ansvarar för att kontrollera vara och paket i samband med mottagandet av paketet. Eventuella felaktigheter reklameras inom 7 dagar till företaget på info@clair.nu. Dock ska synlig transportskada eller paket som saknas anmäls till chaufför eller utlämningsställe direkt vid mottagande.

Ångerrätt
Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, har köparen 14 dagar ångerrätt enligt distans- och hemförsäljningslagen. Ångerrätten gäller under förutsättning att varan/varorna returneras i oanvänt skick och i originalförpackning. Vid ångerrätt står köparen för returfrakten samt ansvarar för att varan/varorna returneras till företaget i oförstört skick. Vänligen mejla företaget på info@clair om ångerrätt önskas.

Betalsätt
Förskottsbetalning via BG eller Swish

BG 5003-3695
Swish 123 181 33 36