Top

Internetkurs – Energitjuvar

Energitjuvar, en internetkurs med energi!

Vilken är din roll?

Låter du Energitjuvarna ta över? Eller har du tagit kontroll över ditt liv och hur du blir bemött?

I den här internetbaserade kursen blandar vi ren praktisk information med uppgifter och övningar. Man går igenom kursen på egen hand, men man är självklart välkommen med frågor om sådana finns.

Vi håller även den här kursen i grupp, i vår lokal i Höllviken. Den kursen är lite mer utvecklad och fördjupande.

Vi ställer frågor som – Vilka är dom och hur hanterar vi dem? Hur påverkar de mig? Är jag själv en Energitjuv?

Sitter du i chefsposition och behöver lära dig hantera personal såväl som kunder?  Vi ger dig verktygen!

Eller, kanske har du personer i din närhet eller på ditt arbete, som suger all must ur dig. Kanske ger de dig ont i magen eller huvudet. Gör att du får svårt att sova och tappar all tilltro på dig själv. Det behöver inte vara så!

Vi ger dig alla de verktyg du behöver för att vända ditt liv. Att åter igen ta kontroll och ha kontroll, på ett positivt sätt med respekt för den andra människan.

Vi presenterat två helt olika sätt att hantera Energitjuvar på. Vi hanterar Energitjuvarna från ett mer andligt perspektiv, men också på ett mer traditionellt psykologiskt sätt.

Vår förhoppning är att vi efter kursens slut gett dig en aha upplevelse!   Att den stärkt dig som människa, som vän, som partner eller chef.

Att vi på ett enkelt sätt gett dig de tekniker och verktyg du behöver för att behålla din självrespekt, auktoritet och livsglädje.

Kostnad för kursen är 950 kr. Kursmaterial ingår och skickas via mejl.

Kursen hittar du i vår webb shop under Internetkurser, där du köper den. När betalning inkommit mejlar vi dig din kurs. Lycka till!

energi